VIKTIG INFORMASJON OM KORONA

Øytaxi og skreddersydde turer

Utforsk Andøy og regionen på en ny måte. Vi tilbyr transport fra Andenes til vest- og østkysten av Andøya, helt til sørspissen av øya og til andre byer i regionen. Kom deg enkelt frem til reisemålet ditt mens du nyter de beste utsikten underveis. Vår båttaxi er ideell for alle som ønsker å reise på egen tid eller er på jakt etter en annen transportform. Eksempel på taxireiser i Andøy er fra Andenes til  Bleik, Stave, Nordmela, Bø i Andøy, Åknes, Fiskenes, Dverberg, Risøyhamn, eller Skjoldehamn. Vi tilbyr også transport til Sortland, Harstad, Senja, eller Tromsø.

Skreddersydde turer gir deg fleksibiliteten og friheten til å planlegge din egen drømmetur. En skreddersydd tur er også en perfekt løsning for familier, en vennegruppe som feirer en spesiell anledning, eller som firmatur. Vi ønsker fugleentusiaster, fotografer, dykkere, surfere, turgåere og naturentusiaster velkommen til å ta kontakt for en helt spesiell opplevelse!

Forslag på turer:

Fototurer - Vi ønsker å gi fotografer mulighet til å fange sine drømmeskudd uten hastverk eller overfylte båter. En skreddersydd fototur er egnet for folk som ønsker fokus på fotografering. Eksempler på fototurer: hvalsafari om vinteren, fugletitting om sommeren, vinterfiske utenfor Andenes om vinteren

Nordlys med båt: Opplev frisk arktisk luft, stjerneklar himmel, og nordlyset som danser over himmelen. Dette er en helt spesiell og uforglemmelig opplevelse som du vil huske resten av livet.

BOOKING
For booking ring Helge Hellesund
+47 924 82 909 eller send
epost til post@wildocean.no
Sesong:

Hele året, væravhengig

Gruppestørrelse:

Min 1, maks 8 (med bagasje), maks 12 (uten bagasje)

Alder:

Min 8 år (sommer), min 10 år (vinter), også væravhengig